نشریه انگلیسی دیلیتلگراف گزارش داد که آلمان مخالف ارائه نقشه راه روشن یا تضمینهای ملموس به کییف برای پیوستن به اتحاد نظامی ناتو در نشست آتی این بلوک در لیتوانی است.
دولتهای اسپانیا و کانادا ضمن اعلام مخالفت خود با تصمیم آمریکا برای ارائه بمبهای خوشهای به اوکراین، گفتند ارسال اینگونه مهمات و تجهیزات جنگی به کییف ذیل قوانین بینالمللی ممنوع هستند.
تصمیم آمریکا برای ارائه بمبهای خوشهای به اوکراین با انتقادهای بینالمللی مواجه شد و دبیرکل سازمان ملل تمایل خود را برای عدم استفاده از این سلاحها در میدان ابراز کرد.
رئیسجمهوری ترکیه ضمن اشاره به تلاشهای فشرده آنکارا برای پایان دادن به جنگ میان روسیه و اوکراین تاکید کرد: از بازسازی اوکراین حمایت همهجانبه به عمل میآوریم.
سخنگوی کاخ سفید تاکید کرد، اوکراین پیش از عضویتش در ناتو باید "اصلاحاتی" انجام دهد و حتی زمانی که درگیری با روسیه به اتمام برسد باز هم کییف برای عضویتش باید استانداردهای ناتو را دنبال کند.
رئیسجمهور لیتوانی در آستانه نشست ماه آینده ناتو در پایتخت این کشور اروپایی و داغ بودن بحث عضویت اوکراین در این ائتلاف، در سفری از پیش اعلام نشده وارد «کییف» شد.
وزیر دفاع اوکراین با اذعان به پیشروی ناچیز عملیات ضد حمله تابستانه این کشور علیه مواضع روسیه در پاسخ به تردیدها مدعی شد: دستاوردهای اندک اخیر صرفا یک «پیش درآمد» از یک حمله بسیار گستردهتر است.
یک رسانه آلمانی با اشاره به نشست اخیر مشاوران سیاسی و مشاوران امنیت ملی برخی کشورها در کپنهاگ که به درخواست ولودیمیر زلنسکی برگزار شد، ادعا کرد که مذاکرات صلح اوکراین احتمالا اوایل ماه آینده میلادی آغاز خواهد شد.
وزیر خارجه ترکیه با همتای آمریکایی خود در لندن دیدار کرد و هر دو درباره موضوعات مختلفی از جمله عضویت سوئد در ناتو، همکاریهای دفاعی و روابط دوجانبه بحث و رایزنی کردند.
رئیسجمهوری اوکراین امروز (چهارشنبه) در "کنفرانس بازیابی اوکراین" در لندن ضمن تاکید بر اینکه تاثیر اقتصادی جنگ صرفا برای اوکراین نیست، وضعیت اقتصادی کشورش را با مسئله امنیت جهانی مرتبط دانست و در عین حال خواستار کمک هم به لحاظ اقتصادی و هم به لحاظ نظامی شد.